Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Ткачова Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Ткачова Д. Л. 
Потенційна мутагенна і канцерогенна активність продуктів харчування [Електронний ресурс] / Д. Л. Ткачова, О. М. Дуган, О. І. Яловенко // Проблеми екологічної та медичної генетики і клінічної імунології. - 2009. - Вип. 1-2. - С. 172-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pemgki_2009_1-2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 669.272 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Дуган О. М. 
Потенційна генетична дія зразків ковбасних виробів на тест-організми [Електронний ресурс] / О. М. Дуган, Д. Л. Ткачова // Проблеми екологічної та медичної генетики і клінічної імунології. - 2010. - Вип. 1. - С. 26-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pemgki_2010_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 632.762 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Ткачова Д. Л. 
Харчові добавки - невід’ємна складова продуктів харчування [Електронний ресурс] / Д. Л. Ткачова, О. М. Дуган // Проблеми екологічної та медичної генетики і клінічної імунології. - 2009. - Вип. 5. - С. 381-391. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pemgki_2009_5_41
Попередній перегляд:   Завантажити - 658.64 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Ткачова Д. Л. 
Ідентифікація мутагенно-активних речовин зі зразків ковбасних виробів [Електронний ресурс] / Д. Л. Ткачова, О. М. Дуган // Проблеми екологічної та медичної генетики і клінічної імунології. - 2010. - Вип. 4. - С. 76-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pemgki_2010_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 307.167 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ткачова Д. Л. 
Генетична активність неорганічної фракції зразків ковбасних виробів [Електронний ресурс] / Д. Л. Ткачова, О. М. Дуган // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 119-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__33
Попередній перегляд:   Завантажити - 230.064 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського